Rotterdam Triathlon Championships 2016

4 februari 2016 | Remi

Iets waarover ikzelf lyrisch ben is het feit dat in 2017 het wereldkampioenschap triathlon in Rotterdam plaats vindt. Zo ongeveer in de achtertuin alle toppers van de wereld. Als voorloper daarop vindt op 23 en 24 juli dit jaar een ITU-wedstrijd in Rotterdam plaats op, je raadt het al, het parcours van het WK 2017. De wedstrijd van dit jaar geldt ook als kwalificatiemoment voor het WK. SInds vandaag is de inschrijving open. Ik heb mezelf meteen ingeschreven (sprint-afstand). Niet dat ik in de veronderstelling leef dat ik me kwalificeer, maar wel omdat het me ontzettend gaaf lijkt om daar mee te doen. Wellicht zijn er meer leden die dit erg leuk vinden. Bij het inschrijven kon je aangeven wanneer je het leuk zou vinden om met een bepaalde groep mensen in eenzelfde startwave te starten. Hiervoor moest je een naam opgeven. Indien je dus in dezelfde startwave wilt zitten als ik (en wellicht andere TVD-ers) kun je de naam GoTVD invoeren. Je moet de naam wel met de juiste hoofdletters typen.

Remi Boon