Gezocht: Vrijwilligers

15 april 2016 | Irvin

UITNODIGING VAN DE ORGANISATIE VAN DE ITU TRIATHLON CHAMPIONSHIPS ROTTERDAM

Met het WK Paratriathlon in 2016 en de Grand Final van de World Triathlon Series in 2017 zijn Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond gastheer van twee van de belangrijkste topsport triathlon evenementen van het jaar. Op 23 en 24 juli 2016 vindt de ITU Triathlon Championships Rotterdam plaats. Dit topsportevenement is een combinatie van het WK Paratriathlon, de European Sprint Cup, het NK Dutch Masters en wedstrijden voor agegroupers. Twee dagen lang is de binnenstad van Rotterdam deze zomer het domein van triatleten. Op zondag 24 juli komen agegroupers in actie in het centrum van Rotterdam, met de Erasmusbrug, Hotel New York en de Euromast als iconische landmarks op het parcours.

 

VRIJWILLIGERS

Grote evenementen als deze kunnen niet worden georganiseerd zonder de inzet van vrijwilligers. Wij zijn daarom op zoek naar 500 enthousiaste sportliefhebbers die willen helpen om van de wedstrijden in de binnenstad va Rotterdam een daverend succes te maken. Alle 125 aangesloten verenigingen willen wij hierin graag betrekken. U, als vereniging, kunt ons namelijk helpen om triathlon in Nederland aan een groter publiek te laten zien en Nederland verder op de kaart te zetten als triathlon land.

 

VERENIGINGSACTIE

Wij zijn ontzettend blij met uw inzet en daarom hebben wij een mooie beloning voor de verenigingen die de meeste vrijwilligers aanleveren:

1st prijs: 10x startbewijs voor Age Group Open race in 2017

2e prijs: VIP arrangement voor twee personen op een dag naar keuze tijdens de Grand Final in 2017

Daarnaast zal de vrijwilligersbriefing plaatsvinden tijdens het EK Atletiek in Amsterdam. Na de briefing, waarin verder wordt ingegaan op taken en verantwoordelijkheden tijdens de ITU Triathlon Championships Rotterdam, bezoeken we gezamenlijk de wedstrijden in het Olympisch Stadion. Nog een reden om hier een mooi clubuitje van te maken!

De leden of vrijwilligers die zich aanmelden als vrijwilliger kunnen op het aanmeldingsformulier aangeven via welke vereniging zij zich aanmelden.

Er is een breed aanbod aan taken, zodat iedereen datgene kan doen wat hij of zij het liefst doet. Hierbij kunt u denken aan registratie, wedstrijdorganisatie, communicatie en media, transport en logistiek, opbouw en afbouw. In de bijlage is een digitale flyer bijgevoegd met daarin meer informatie voor vrijwilligers. Wij willen u vragen of u deze flyer onder uw leden en vrijwilligers wilt promoten met de vraag of zij zich in willen zetten als vrijwilliger tijdens de ITU Triathlon Championships Rotterdam 2016.

Mocht u behoefte hebben aan een aantal hardcopy posters of flyers dan sturen wij u die graag toe.

Wij hopen u en uw leden en vrijwilligers te verwelkomen in Rotterdam. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de volgende link: http://rotterdam.triathlon.org/nl/vrijwilligers/aanmelden/

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator, Christiaan de Jong via christiaan@tigsports.nl of 020 570 9060.

 

Voor de flyer van deze vrijwilligersactie, klik hier.