KNALLE ALS EEN MALLE!

4 mei 2017 | Marcello

Super Sunday.

Na een aantal goede teamtrainingen was het zondag eindelijk zo ver. We mochten starten in de 2e divisie tijdens de team triathlon in Arnhem. Een pittig parcours zowel op de fiets als tijdens het lopen.

Helaas voor ons werd het zwemmen ook nog wat extra lastiger gemaakt. Het team voor ons was nog niet de baan uit waardoor we 150 meter hebben moeten knokken. Maar we lieten ons niet gek maken. De voorbereiding was niet voor niks geweest. Na de 150 meter konden we snel weer hergroeperen en in een mooie trein een strakke tijd zwemmen op de 475 meter. Na een snelle wissel, rap de fiets op.

Tijdens het fietsen werden de taken goed verdeelt. Iedereen deed zijn kopwerk en er werd goed gecommuniceerd. Over de wind en over de staat van het asfalt. Tijdens het fietsen hebben we nog enkele teams op mogen pikken. Het ging dan ook wel erg hard.

Tijdens het lopen duurde het even voordat we op stoom kwamen. Hierdoor konden we een negatieve split lopen.

Dit resulteerde in een mooie 4e plaats, op 3 seconden van de nr 3.

Op naar Weert waar een olympische afstand op ons staat te wachten. Tijdens deze wedstrijd mogen we niet stayeren en komen de hardrijders goed uit de verf. Ik heb er nu al zin in.

 

O ja, in Dordrecht wisten ze het al lang maar nu kunnen ze er ook woorden aan geven... KNALLE ALS EEN MALLE.

 

Tijmen