TV Dordrecht sportploeg van 2019

26 december 2019 | Albert

Tijdens een mooie, compacte en vlotte avond, in Art & Dining ( naast het Dordrecht Museum )  werden op woensdag 11 december de prijzen voor beste sporter, sportster, sporttalent, sportploeg junioren en senioren en clubbie van het jaar verkozen.

Door de goede prestaties in de teamcompetities van het afgelopen jaar was de TV Dordrecht genomineerd. Onze prestaties zijn op waarde geschat en heeft de jury doen besluiten om TV Dordrecht te verkiezen tot Sportploeg Dordrecht 2019.

het juryrapport luidt als volgt:

"Het eerste team van TV Dordrecht is gepromoveerd naar de eerste divisie, het op éën na hoogste niveau van Nederland waarop teamcompetities plaats vinden.

van april tot september zat dit jaar alles mee. Hard trainen in combinatie met een helder plan bleken de bouwstenen voor een uitstekend seizoen. Natuurlijk is goed presteren ontzettend belangrijk, maar ook plezier en goed samenwerken staan hoog in het vaandel. Het leverde in 2019 dus de kampioenstitel in de tweede divisie zuid op en de titel van Sportploeg van het jaar !

 

Iedereen bedankt voor de inzet, support en begeleiding in 2019 !

Op naar een gezond, sportief 2020; maak er een mooi uiteinde van in 2019 !