TV Dordrecht pakt weer een podium

2 februari 2020 | Albert

zaterdag 1 februari heeft de TV Dordrecht zich weer geprofilieerd. Nu eens niet in een fysieke activiteit, maar de geestelijke vermogens van Michel, Marcel, Björn, Albert en gastspeler Gerbert (oud-TVD lid) werden op de proef gesteld in de jaarlijks "Veerke sport- en popkwis".

Deze superleuke kwis wordt georganiseerd door 'T veerke. Bekend van o.a. de organisatie van de Verwer en Janssen triathlon van Oud Gastel, maar ook de zomertijdloop, de Vlietloop, en in het verleden de Pekkercross.

Om klokslag 20:00 hebben we ons met een aantal korte pauzes door 12 ronden heen geworsteld; af en toe diep in onze hersenpan moeten roeren voor het vinden van de juiste antwoorden, maar met uiteindelijk (rond 23:30) een mooi resultaat en een bijbehorende beloning !

3e prijs Veerke sport- & popquiz 2020

 

Tip voor volgend jaar: schaaltjes + borrelnootjes, kaasplankje meenemen 😉