TVD online Pubquiz

7 maart 2021 | Emiel

 

Op zaterdagavond 6 maart heeft de 1e online TVD pubquiz plaatsgevonden.

Door de corona lockdown dateert de laatste training in groepsverband alweer van begin December. Dit was een goede reden om een online pubquiz te organiseren om elkaar weer te zien in groter groepsverband.

Uiteindelijk deden 23 teams mee die werden uitgedaagd in de categorieen: De Slimste TVD'er ter wereld, Tussen de oren (muziek 2x), Sport en Varia. Michel van Dort had zich uitgeleefd op de muziekvragen en zoals bekend hoort hij heel veel tussen de oren. Dit waren uitdagende vragen voor onze fanatieke sporters.

Na dik een uur was de winnaar bekend met een fenomenale eindscore van 55 punten (87% goed ; gemiddelde score overall was 50%).

Joyce en haar partner zijn de winnaars van een drankpakket naar keuze. 

Eervolle vermeldingen waren er voor: André, Bas, Sander, Aafke, Hans, John, Ellen, Mark, Henk-Jan Richard, Annemieke, Laura, Irvin, Redmer, Paul, Remi, Niels, Dennis, Marcel Bl. , Albert, Edgar, Joke, Jarid, Wesley, Martin en Mark.