NK OD voor de TVD mannen

1 juli 2022 | Sam

Allememaggies wat een geweld weer. Het NK OD doet weer wat het vooraf belooft:

- een goeie wasmachine
- verschillende fiets groepen waarin iedereen in elke groep vind dat ze slecht samenwerkten
- kneiter hard draven en dan de één nog net wat meer onmenselijk hard dan de ander

Een dag vol emoties, waarbij altijd van alles beter kan en legendarische verhalen.

Voor onze mannen vooral weer een meetmoment ten opzichte van vorig jaar om te kijken waar ze staan. Want zo'n team wedstrijd is leuk en aardig maar hier gaat het erom.

Ben Muller haalde met Nick van Ingen de kopgroep na het zwemmen en we zagen op de livestream Max Muller tevergeefs op zijn tandvlees bijten om een gat van 15 sec in zijn uppie dicht te rijden naar diezelfde groep. In datzelfde rondje waaiden Nick en Ben er in een poep en een scheet weer vanaf maar was het Ben die even solo in anderhalve ronde zich terug vocht.

In de 2e groep zaten inmiddels Max en de naar voren gereden Sam Kraaijeveld die weer gezelschap kregen van Nick.

Voor de 2e wissel was het gat naar de kop slechts 30-40 seconde en op zo'n zelfde afstand zat Tarzan Thomas Smans die net 8 rondjes roeibaan het snot voor zijn ogen had gefietst.

Met het lopen had Ben zijn maagdarmstelsel andere ideeën dan Ben zelf en moest helaas de handdoek in de ring gooien. Voor de rest heeft iedereen er uitgehaald wat er dat moment in zat en was het vooral Sam die het hem op een lopen had gezet.

De einduitslag:

8e Sam
14e Max
24e Thomas
27e Nick
DNF Ben

Uiteindelijk genoeg voor een 2e(!!!) plek als team. Weer 2e en weer achter het VZC team. Holy shit dat was wel weer even een prestatie van hen en mag ook wel even gezegd worden👏

Wat zijn wij weer trots op dit team en iedereen daaromheen die er zoveel tijd en enthousiasme in steekt. Dat geldt ook voor de de supporters die altijd, door weer en wind, langs de lijn staan!

Bedankt allemaal en op naar Leiderdorp👊