TVD Zomeractiviteiten - Tourkoppelrit

18 juli 2023 | Emiel

Na de vele regen overdag werd het 's avonds eindelijk droog en werden we beloond met een prachtige zomeravond voor een TVD Tourkoppelrit.

 

Met een select gezelschap werd er onder begeleiding van polder-legend Marcel een fietsroute afgelegd met wisselende stops voor een loop. Terwijl de atleten zich nog verder in het zweet werkten, fungeerde de polder-legend tevens als fiets-bewaker, zo multifunctioneel die man!

Het was een leuke route! Met nieuwe wegen door de polder waar ik toch regelmatig fiets (iets met gewoontes..)  Ook de stoplocaties voor de run waren onverwacht waaronder het Europarcs vakantiepark naast de Moerdijk. Uiteindelijk hadden we 4 stops voor een loop die precies 5km opleverden (fijn voor Richel en zijn nummers ;-) )

Al met al een heerlijke zomeravond!

Natasja