Alpes d'Huzes 2012

17 januari 2012 |


Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Op één dag wordt de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2010 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.

  In 2010 werd een recordbedrag van ruim 12 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2011 is om het recordbedrag van 2010 te verpulveren.

Beste clubgenoten,

Op 7 juni 2012 ga ik ten behoeve van de kankerbestrijding de Alpe d’Huez per racefiets beklimmen. Mijn doel is om de Alpe d’Huez zes keer te beklimmen. Langs deze weg wil ik jullie vragen mij te sponsoren. Dat kan via mijn persoonlijke actiepagina, met een eenmalige donatie of met een donatie per beklimming.
Ga naar de website: opgevenisgeenoptie.nl, deelnemers en zoek op Erik van de Wal of ga direct naar http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/erik/erik-van-de-wal/
Geen beschikking over internet, maar je wilt toch steunen? Neem svp contact met mij op, zodat ik zelf de storting kan verzorgen.

Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage.

Erik van de Wal
078-631 25 51
E.Wal@kpnmail.nl