Het Rondje Eilanden Festival

31 juli 2017 | Marcello

Wat een tof evenement is dit zeg!
 
Behalve de Zwem, Loop, Zwem, Loop, Zwem, Loop, zwem, Loop, Zwem, Loop, Zwem, Loop, Zwem, Loop, Zwem, Loop, Zwem, Loop, Zwem, Loop over 12 eilandjes met heel veel wind en golven, (Totaal 1.5k zwemmen en 5.5k lopen), kan je hier ook genieten van de super Catering, Suppies, Kei hete Hot Tubs, Gezellige Camping, Lekkere muziek, Yoga en Pilates boot, Water Zorbing, Kampvuurtje en natuurlijk Sportmassage. Dat wordt een heel weekend Vinkeveen volgend jaar :-)
 
Behalve Bjorn en ikke deden onze nieuwe leden Ben en Jacco ook mee. Jacco vertelde met een vette glimlach dat hij genoten had, en dat was hem aan te zien. Bjorn, Ben en ik hadden ons geplaatst bij de beste 30 van de 300 mannen, wat een start in de finale ronde betekende ( 600m zwemmen en 1.5k lopen).  Bjorn en ik zaten er lekker bij en Ben stond bij zijn eertse deelname gelijk op het podium. 3e.
 
Wel jammer dat het weer niet echt mee zat. Maar dat is volgend jaar vast beter. Een echte aanrader!