CLUBKAMPIOENEN 2021

6 september 2021 | Joyce

De zwemloop van vorig jaar was een succes en dus werd ook dit jaar, met het afgelasten van triathlon Hoeksche Waard (voorheen: Binnenmaas), de strijd om het TVD clubkampioenschap uitgevochten in en rondom het Wantijbad. De uitslagen kun je op onze site terugkijken.

Bijna werden 2 van de 4 clubkampioenbokalen al voorafgaand aan de wedstrijd gegraveerd, maar zoals ook in het dagelijks leven is de triathlonsport niet voorspelbaar en dus werd die gok niet genomen.

Het weer zag er zaterdagmiddag fantastisch uit en met de nodige vrijwilligers konden we binnen no time van start.

De zogenaamde 'jachtstart' gaf de nodige wedstrijdspanning. In het water zag het er vanaf de kant dan ook uit als een 'echte' wedstrijd waarbij de atleten alles op alles zetten om de winst te pakken. Er werd gestreden en ontzettend hard gelopen op het parcours op de dijk langs het Wantijpark. 

Het is dan ook geen verrassing dat de gebroeders Muller (Max en Ben) er met de winst vandoor gingen op respectievelijk de korte (300m zwemmen / 2,5 km hardlopen) en lange (600m zwemmen / 5 km hardlopen) afstand.

Bij de dames hebben we ook weer twee nieuwe clubkampioenen:

Rosalie op de korte afstand en Natasja op de lange afstand. 

Gefeliciteerd met het behalen van jullie titel! Heerlijk om iedereen te zien 'genieten' van het racegevoel.

De vrijwilligers waren ook weer op hun best. Bedankt iedereen voor zijn of haar inzet en aanmoedigingen op het parcours.

Na afloop hebben we met elkaar nog gezellig genoten van de doe-het-zelf barbeque. Onze speciale dank voor diegenen die zich opwierpen als grillmaster.