TVD Zomeractiviteit – Swim Run

30 juli 2023 | Richel

TVD Zomeractiviteit – Swim Run

 

De Barkley Marathon is berucht vanwege het duistere inschrijfprotocol en de monsterlijke uitdaging. Inschrijving bij het genootschap Swimrun Dordrecht schijnt zelfs nog lastiger te zijn. Onder toezegging van onze geweldige evenementen commissie dat ze de slot act mochten doen, hebben ze 1 keer een uitzondering gemaakt. Onder leiding van Joost van Leusden en Ernest Markesteijn is er een parcours uitgezet bij onze geliefde Zijderbrug, waar menig Barkley deelnemer van zou verbleken.

Het parcours bestond uit minimaal 8 km zwemmen en hardlopen, alhoewel er ook deelnemers zijn die minimaal het dubbele hebben geklokt. Er was veel afwisseling met korte en lange stukken hardlopen en zwemmen. De transities waren bijzonder uitdagend te noemen en op enkele plaatsen moesten deelnemers met vereende krachten de hoge wal beklimmen. Letterlijk en figuurlijk is niet iedereen hier zonder (beperkte) kleerscheren uit gekomen.

Desondanks hebben we veel enthousiaste reacties mogen ontvangen!

Ter inspiratie nog een aantal lokale locaties en mooie evenementen om aan deel te nemen:

 

Al met al een geweldige afsluiting van een mooie serie zomer activiteiten.

Emiel en Marcel Bedankt!!