First Ladies Day TVD

5 april 2011 |

Zaterdag 12 maart was het dan zover!! Met 8 meiden begonnen wij aan de eerste ladies day ooit. Om 11.45 uur hadden we afgesproken bij Parthenon. Even verdelen over de auto’s en op weg naar Antwerpen.


Aan de start van middag winkelen bij Decathlon

Uurtje later….

We zijn in Antwerpen!!

Tijd om te shoppen!

Wat een grote winkel!Ik was hier nog nooit geweest, dus ik keek mijn ogen uit. Van allerlei sporttakken hadden ze allerlei materialen voor leuk prijzen. Vooral de aanbiedingen waren erg leuk. Gelukkig hadden ze allerlei artikelen in het ROZE, joepie!! Dus allerlei dingen gekocht; roze vestje, roze paddles, roze board, roze hartslagmeter, roze sokken……….

Fijn dat er ook een aantal ervaren atleten mee waren die een beetje advies konden geven wat wel handig is en wat niet. Bedankt daarvoor!!

Na 2 uurtjes hadden we allemaal voldoende nieuwe spullen gekocht…. Op weg naar het centrum. Lekker beetje door het centrum gelopen, Belgische wafel gegeten en nog wat winkels in en uit.

Op het grote plein nog met elkaar wat gedronken voor we naar de pizzeria gingen. Tijdens het eten heb ik een aantal andere meiden van de vereniging weer wat beter leren kennen wat ik erg leuk en gezellig vond. Ik vond het erg fijn om zo makkelijk opgenomen te worden in een groep!


Het was een superleuke dag en ik kijk nu al uit naar de volgende ladies day!!


Sportieve Groetjes Miranda Moolenaar