Clubkleding

30 december 2013 | Coen

We zijn trots op onze clubkleding en zien graag dat onze atleten erin sporten. Daarom bieden we clubkleding aan tegen een aantrekkelijke prijs. Clubkleding is het gehele jaar door te bestellen via onze eigen webwinkel. Je vindt hier een ruim assortiment.

Wij sparen bestellen op en plaasten 2 a 3 keer per jaar een order bij onze leveranciers. Levering van goederen is doorgaans tussen de 5 a 7 weken na sluiting van de besteldatum. Voor nieuwe items wachten we met bestelling totdat het minimale 'start' aantal van 10 stuks is bereikt. Via de webwinkel is ook te zien of een item nog op voorraad is.

Voor 2014 zijn de volgende bestel- en levermomenten gepland:

Besteld Voor              Geplande Levering
19 Januari   Begin Maart (Getracht wordt om de levering voor het trainingsweekend te laten plaatsvinden)
20 April   Begin Juni
30 September   Eind November