Zeer zonnig en mooi TVD Trainingsweekend 2014.

6 april 2014 |

Dit mooie weekend startte op het terras in Vaals met daarna als eerste onderdeel een Dobbel-Koppeltraining in het Vijlerbos. Het heerlijke fietsrondje werd gevolgd door gevarieerde en soms zware hardloop stukken


TW2014 TVD Atleten

Na een smakelijk diner en een goede nachtrust stonden onze frisse atleten klaar voor de lange duurrit op zaterdag. De drie groepen hebben ieder op hun sportieve wijze invulling gegeven aan deze zonovergoten dag. Afgesloten met een wandeling naar het restaurant van die avond.

Ondanks de overgang naar de zomertijd lag het frisse zwembad om 8u bomvol. Na een halfuur konden de 5 gevormde teams met elkaar de strijd aangaan op het onderdeel benen met de grote mat en de 4x 50m wisselslag. In de vroege middag gevolgd door een rit op de langste klim van Nederland met aansluitend een 3.3km loop op de top van de Camerig waar geknokt werd voor ieder plekje.

Na het uitfietsen werd het enerverende weekend afgesloten met Koffie & Vlaai in de tuin van een cafe in Holset. Waar ook de niet geheel duidelijke uitslag van de onderlinge teamstrijd bekend werd gemaakt....

Dit belooft een mooi triathlonseizoen te worden.
Bedankt voor jullie enthousiasme,

Marcel