Zomerse afsluiting 2e Divisie seizoen

14 september 2016 | Marcello

De laatste wedstrijd van 2016 in een serie van 5 was in en rond het mooie 50m openluchtbad in Apeldoorn, tegenover de Apenheul. De baviaantjes wisten niet wat ze zagen! Het was super triathlon weer, 26gr en geen wolkje aan de lucht. Ook leuk voor de supporters Hannie, Coen en Marcel.

Redmer was de eerste alteet die de 300m zwemmen, 8km fietsen en 2km lopen mocht afleggen. Tactisch slim gezwommen en sterk afgemaakt. De volgende was Leo die op valreep kon invallen voor, Marcel (jlo blessure), Thomas, (Dippie), Michael (Hond in voorwiel) Dennis (Huisarrest). bedankt Leo! Met een mooie duik het water in en na een sterke wedstrijd Appie aangetikt. Lekker knallen over het fiestparcours, 2 rondes met ieder 50m hoogte verschil. Sander mocht op geheel eigen wijze afronden...volle bak dus. Jammer van het ketting probleem.

Nog lekker genoten van het weer en dik tevereden met een mooie 6e plek van de 18 teams naar huis.

Nu even chillen, en laat 2017 maar komen!