De één na laatste 2e divisie wedstrijd

4 juli 2019 | Max

De één na laatste 2e divisie wedstrijd is afgelopen zaterdag in Nuenen alweer geweest. Ditmaal stond er een non-stayer sprint op het programma voor mij, Nick, Ben en Bjorn. De wedstijd begon jammer genoeg om 9:30 s ’ochtends wat betekende dat we allemaal vroeg ons bed uit moesten om nog op tijd onze spullen klaar te kunnen zetten.

Bij het zwemmen zijn wij naast elkaar van start gegaan met het idee om zo samen een gat te slaan bij het zwemonderdeel. Vlak voor de start kwam er een jongen bij ons liggen die graag met ons mee wilde zwemmen, Nick had andere plannen. Toen het fluitsignaal klonk was Nick binnen 100m los van de groep vervolgens ging Ben achter Nick aan en de jongen die erbij kwam liggen ging achter ben aan. Bjorn en ik waren met zijn tweeën over bij het zwemmen en we hebben samen het gat dicht gezwommen naar de 3e man.

Na snelle wissels waren we de eerste vier mannen op de fiets. Nick heeft zijn voorsprong nog iets uitgebreid bij het fietsen. Ben kwam als 2e van de fiets af gevolgd door een sterke fietser die mij iets eerder had gepasseerd. Gelukkig kwam ik nog als 4e man van de fiets af met Bjorn in een groepje vlak achter me.

Bij het lopen hebben Nick, Ben en ik onze positie kunnen behouden wat betekend dat we op de 1e, 2e en 4e plek over de finish kwamen. We hebben de één na laatste divisie wedstrijd ook met overmacht gewonnen en promotie komt nu wel heel dichtbij.