Allereerste 1/8e met de Divisie 3 dames

14 april 2022 | Iris

In 2021 gingen de geplande wedstrijden niet door, dus 10 april was mijn eerste echte wedstrijdje. Al een paar weken geoefend in het zwembad met de dames, ik ben de langzaamste zwemmer dus alle tips waren welkom. Fenna, Hannie, Zoë en natuurlijk Joyce, enorm bedankt. Het fietsen en lopen had ik wel vertrouwen in, na alle gorzen-trainingen. Het plan was om bij elkaar te blijven als team, maar als ik echt mijn best moet doen, ga ik altijd het liefst alleen naar het olifanten kerkhof, teamspirit versus alleen zwoegen, ik vond het spannend welk gevoel die dag de boventoon zou voeren. De dag begon koud, maar net warm genoeg om wel te mogen zwemmen (toch niet voor niets geoefend, dat was fijn), tijdens het zwemmen alle stadia van spanning, genieten tot ben ik er nou nog niet, doorlopen. Dan proberen met nat/koud lijf om nog een jasje aan te trekken voor op de fiets, steenkoude benen die geleidelijk door eigen inspanning en een sprankje ☀️ op temperatuur komen. Onervaren als ik ben met bevroren vingers proberen de veters van mijn loopschoenen te strikken (sorry, ja ik zal snel veters halen) om vervolgens achter Hannie aan, het loopparcours doen. Tot slot hand in hand over de finish en nagenieten in de zon. Het had alles van een wedstrijd, spanning vooraf, beetje doodgaan in het midden en genieten aan het einde. Topdag.