TVD dames 1 in actie in Waalwijk

6 juni 2024 | Carola

Na ons geslaagde rentree in de Nederlandse Triathlon Teamcompetitie in Almere Haven, mocht TVD dames 1 afgelopen zondag op pad naar Waalwijk. Dit was het strijdtoneel voor de tweede wedstrijd in de Schuiteman Tweede Divisie Zuid. 

De heren van TV Dordrecht 3 gingen ons voor en die konden wij bij onze aankomst in Waalwijk nog net op de fiets zien springen. Zij gaven het goede voorbeeld en pakten deze dag wederom een mooie podiumplek. Lekker bezig mannen! 💪

Om 10:30 uur mochten wij van start. Onze bestelling voor net zulk mooi weer als in Almere was niet volledig gelukt, wat resulteerde in een frisse zwemstart en een modderig wisselparcours. Maar ach, we mogen niet klagen!

Carola kwam na de 750 meter zwemmen in de top 10 het water uit en werd niet veel later gevolgd door Annemiek, Fenna en Ellen. Met een aardige bak wind reden we de polders is voor het fietsparcours, om tot slot de wedstrijd te eindigen met een (deels onverhard) hardloopparcours en finish in een zandbak.

We deden het alle vier met een grote lach op ons gezicht 😊 Dit resulteerde in 2e, 31e, 35e en 65e plaats in de individuele daguitslag en een 6e plaats als team. Super gedaan weer dames! 

Dank aan de aanwezige supporters (super fijn!) en uiteraard speciale dank voor John, die voor ons team optrad als NTB assistent official. Op naar Oud-Gastel!